Kilim Mobilya Country Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

Kendinizi prensesler gibi hissetmek ister misiniz? Çizgileriyle büyüleyici, zengin ve özgün tasarıma sahip Country Yatak Odası, estetik anlayışını yansıması olarak hayatınıza giriyor. Kendinizi onunla özel hissedeceksiniz.

6 kapaklı özel tasarım gardırobu ile rüyaları süsleyen görselliği ve hayatınızı kolaylaştıracak özellikleri ile kendinizi ayrıcalıklı hissedeceksiniz. Modeli hoş bir görüntü katan perde detayı gördüğünüzde sizi de cezbedecek. Beyaz renk tercih edilerek üretilen takım gardıroplarında bulunan ayna ile beyazın ferahlatıcı etkisini odanıza yansıtacaktır.

Karyola yatak başlığı düğme baskılı modeli ile takıma asil bir duruş katarken yerden yüksek ayakları ile temizlik açısından karyola hayatınızı kolaylaştırıyor. Karyola modelini bazalı ve bazasız olarak tercih edebilirsiniz. iki çekmeceli komedin modeli takımda yerini alarak kulp detayları ile şirin takıma şirin bir görüntü kazandırıyor.

İki dolap bir çekmece şeklinde üretilen şifonyer şık ve modern duruşu ile kullanımınıza sunuluyor. 5 çekmeceli çamaşırlık geniş iç yapısı ile depolama alanı olarak oldukça yeterli donanıma sahip olup, yine modern tarzı ile takımda yerini alıyor.

Kilim Mobilya Country Yatak Odası Takımı Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

6 Kapılı Dolap