Kelebek Mobilya Welmont Yatak Odası Modeli ve Fiyatları

Welmont Yatak Odası Takımı modern ve klasik tarzın bir arada kullanıldığı wenge rengi, balıksırtı desenli kapakları ve geometrik formda olan kulplarıyla tarzın en havalı tasarımını oluşturuyor. Ayrıca eskitme bronz metal ve moon ceviz rengi ayak seçenekleriyle kendi tarzınızı yansıtmanın en havalı yolu Welmont Takımdan geçiyor. Parlak geometrik desenlerin, ahşap üzerinde adeta su gibi aktığı tasarımlar odanıza tarzınızı yansıtıyor.

Welmont sürgülü kapak ve 5-6-4 kapaklı gardırop modellerinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Her biri iç donanım ve genişlik olarak oldukça yeterli seviyelerde üretilmiştir. Kapaklarda bulunan ayna modeli, odanızın ışığını dağıtarak daha aydınlık bir ortam sağlayacaktır. Donanımın yanı sıra şıklığı ve hoş detayları ile de göze çarpan gardırop modeli ile sizde tarzınızı odanıza yansıtın.

Takıma uyumlu Welmont karyola modelinin yatak başlığı ön plana çıkarak şık görüntüsü ile gözleri üzerine çekiyor. Çizgi detayları diğer takımın parçalarına uyumlandırılarak bütünlenen parça oldukça hoş bir görüntü kazandırıyor. Yerden yüksek karyola, temizlik açısından oldukça avantaj sağlarken odaya ferah bir görüntü kazandırıyor.

Şık kulpları ve ayakları ile Welmont komedin ve Wolment şifonyer modeli takım ile uyumu ile yerinin alırken kullanımınıza sunuluyor. Her detayı ile hayatınızı kolaylaştıran özellikleri ile siz de kendinizi Welmont ile ayrıcalık hissedin.

Kelebek Mobilya Welmont Yatak Odası Modeli Ürün Özellikleri Ve Fiyatları

Wolment Şifonyer 1.195 TL