Kelebek Mobilya Nordic Yatak Odası Modeli ve Fiyatları

Nordic Yatak Odası Takımı doğadaki sadelikten ve uyumdan gücünü alarak, İskandinav vintage tarzı ile evlere ahşabın sıcaklığını taşıyor. Ahşabın rahatlatıcı etkisini her yeni güne başladığınızda hissedeceksiniz.

Nordic 5 ve 6 kapaklı klasik gardırop modelinin yanında sürgü kapak seçeneği de bulunan gardırop modellerinden dilediğinizi alanınıza ve depolama ihtiyacınıza göre tercih edebilirsiniz. Ben klasik kapak kullanımı seviyorum odamda yeterli alanım var diyorsanız kapaklı gardıropları tercih edebilirsiniz. Yatak odam yeterli alan yok ve sürgü kapağın pratikliğinden hoşlanıyorum diyorsanız da sürgü kapak sizin için tasarlanmıştır.

Nordic 180x200cm - 160x200 cm olmak üzere iki alternatifle beğeninize sunulan karyola modelleri ayrıca bazalı ve bazasız olarakta tercihinize sunulmuştur. Ahşap üzeri iki kumaş yaslanmalıktan oluşan karyola başlığı konforunun yanı sıra takımın rahatlatıcı etkisinin devam ettirmektedir. Orijinal ayak yapısı ile yerden yüksek ayakları hem ferah bir ortam oluşturacak hem de temizlik açısından hayatınızı kolaylaştıracaktır. Yüksek ayak olarak ayrıca tasarlanan komedin modeli de takıma oldukça şık bir görüntü kazandırmaktadır. Klasik model komodinde üretilerek iki farklı seçenek ile karşımıza çıkan modellerden dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Nordic dar ve Nordic yüksek şifonyer olarak iki seçenekle karşımıza çıkan şifonyer modellerden, dilerseniz ikisini birden dilerseniz de tek tek satın alabilirsiniz.

Kelebek Mobilya Nordic Yatak Odası Modeli Ürün Özellikleri Ve Fiyatları

Nordic Komodin 2 660 TL