Kelebek Mobilya Nigero Yatak Odası Modeli ve Fiyatları

Her açıdan genç ve dinamik özellikleri ve naturel duruşu ile sakin bir yaşam alanı oluşturan Ngero Yatak Odası Takımı ile sade tarzınızı yansıtabilirsiniz. Gereksiz diğer tüm ayrıntılardan kaçınılan bu koleksiyonda meşe ve beyaz rengin yarattığı huzur ve estetikle üretilerek minimal bir yaşantı isteyenler için en doğru tercih oluyor. Karyolada kumaş ve ahşap bir arada kullanılırken, yatak başlığında ise silinebilir döşemesi ile hayatınıza pratik donuşlar sunuyor. Dolap kapak sayısı ihtiyaca göre artırılabilen Nigero, ulaşılabilir bir fiyatla gençler ve genç kalanların beğenisini kazanıyor.

Nigero 4-5-6 kapak ve sürgü kapak gardıropların yanı sıra 5 kapılı gardırobu ile depolama ihtiyacınıza göre tercih hakkı siz tüketicilere sunuluyor. Tüm modellerin iç dizayn ve kullanım alanı oldukça yeterli olup, pratik kullanımı ile hayatınızı kolaylaştırıyor.

İki boyutta ve bazalı bazasız olarak üretilen Nigoero karyola, model olarakta sade ve minimal tarzı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Karyola yanı komedin modeli sade tarzı ile takımda yerini alarak kullanımınıza sunuluyor. İki Nigero şifonyer alternatifi ile üretilen takım dar ve geniş şifonyer olarak tercihinize sunuluyor.

Kelebek Mobilya Nigero Yatak Odası Modeli Ürün Özellikleri Ve Fiyatları

Nigero Sürgülü Dolap (200 cm) 4.610 TL