Kelebek Mobilya Milagro Yatak Odası Modeli ve Fiyatları

Fark yaratan detaylarla siyah renginin en tarz tonu kül rengi ile metalik yüzeyin yorumlandığı, Milagro Yatak Odası evinizde Kelebek Mobilya’nın en cool tarzını yansıtan modellerden biridir. Koleksiyonun metalik gömme kulp ve gold detaylar ile zenginleştirilmesi tarz ve lüksü evinize getiriyor. Evinizin her ihtiyacı için eksiksiz tasarlanan Milagro, modül zenginliği ile yatak odanızın tasarımını sizlerin beğenisine bırakıyor.

Milagro Sürgü kapak ve 4-5-6 kapak gardırop modelleri ile karışımıza çıkan modellerden ihtiyacınıza ve alanınıza göre tercih edebilirsiniz. Farklı olarak 4 kapak gardırop modelinde bulunan makyaj masalı bölmesi ile bir üründe 2 ihtiyacınızı karşılamanızı sağlıyor.

Takıma uyumlandırılan Milagro karyola modelinin yatak başlığı ön plana çıkarak şık görüntüsü ile gözleri dolduruyor. Çizgi detayları diğer takımın parçalarına uyumlandırılarak bütünlenen parça oldukça hoş bir görüntü kazandırıyor. İki farklı boyutta, bazalı ve bazasız olarak karşımıza çıkan Milagro karyola modelinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Yerden yüksek karyola, temizlik açısından oldukça avantaj sağlarken odaya ferah bir görüntü kazandırmaktadır. Şık ayakları ve gömmeli kulpları ile komedin ve şifonyer modelleri geniş hazneli çekmeceleri ile oldukça yeterli seviyede depolama alanına sahiptir.

Kelebek Mobilya Milagro Yatak Odası Modeli Ürün Özellikleri Ve Fiyatları

Milagro Karyola 180x200cm 3.026 TL