Kelebek Mobilya Lizbon Yatak Odası Modeli ve Fiyatları

Lizbon Yatak Odası Takımı, modern ve retro tarzların harmanlanması neticesinde ortaya çıkan uyumu ile yatak odanıza ahşabın rahatlatıcı etkisinin getiriyor. Ahşabın en yalın haliyle tasarlanması ile büyüleyici bir etki oluşturan Lizbon Yatak odası takımı, cevizin en güzel tonuyla gözlerinizi kamaştırıyor. Farklı yönlerde kesişen ince çizgiler ve yumuşak renk geçişleriyle sağlanan uyum görselliği ön plana çıkarıyor.

Dolapların geniş hacmi ve içerisinde yer alan çok amaçlı bölmeler ile yatak odanızı düzenli tutmak Lizbon dolapları ile çok daha kolay hale geliyor. Alternatifli üretilen gardıropları ihtiyacınıza göre tercihinize sunuluyor. Beş ve altı kapılı veya sürgü kapaklı led aydınlatma özelliğine sahip dolaplar şıklığının yanı sıra hayatınızı kolaylaştıran detayları ile de sizleri cezbediyor.

Lizbon yüksek ve geniş şifonyerler çekemce iç hazne olarak oldukça yeterli seviyede depolama alanı sahip özelliklerde karışımıza çıkıyor. Lizbon bazalı ve bazasız karyola imkanı ile kısaca aradığınız her şey Lizbon Yatak Odası Takımı ile ayağınıza geliyor.

Kelebek Mobilya Lizbon Yatak Odası Modeli Ürün Özellikleri Ve Fiyatları

Lizbon Karyola 180*200 cm (Başucu Dahil) 3.155 TL