Kelebek Mobilya Levana Yatak Odası Modeli ve Fiyatları

Sizi Lenava Yatak Odası ile mistik bir yolculuğa çıkarıyoruz. Renk ahengi tasarımsal modele özel kulpları ve orijinal ayak yapısı ile farklı bir aleme kapılarınızı Lenava Yatak Odası Modeli ile açın. Kelebek Mobilya’nın kalitesini ve farkını ortaya koyan model ile kendinizi ayrıcalıklı hissedeceksiniz.

Levana 5-6 ve sürgü kapak olarak 3 alternatifle üretilen gardırop modelinden alanınıza göre ve ihtiyaç boyutunuza göre tercih edebilirsiniz. Her bir modelde bulunan aynalar odada ki gün ışığını dağıtarak odanıza daha aydınlık bir görüntü kazandıracaktır. İki boyutta üretilen karyolalar aynı zamanda bazalı ve bazasız olarakta karşımıza çıkmaktadır. Takımın ahengine uygun karyola başlığı oldukça hoş bir görsellik katmaktadır. Orijinal ayak ve kupu ile beğeninize sunulan komodin modeli takımda yerini alarak beğeninize sunuluyor. Levana dar ve geniş olarak iki şifonyer üretilmiştir. Levana dar şifonyer görselde görüldüğü gibi günlük giyeceğiniz kıyafetleri ayarlayıp asmak adına hoş bir detay olarak ürertilmiştir.

Kelebek Mobilya Levana Yatak Odası Modeli Ürün Özellikleri Ve Fiyatları

Levana Komodin 2 570 TL