Kelebek Mobilya Keops Yatak Odası Modeli ve Fiyatları

Sadeliği ve lüksü buluşturan Keops Yatak Odası ile, yatak odanızı kendi zevkinize göre tasarlayın. İhtiyaçlarınıza göre bazalı veya bazasız yatak seçimi yapabilir, Kepos karyola başlığı ve ayak ucunda kullanılan keten kumaş detaylarıyla dekorasyonu dilediğiniz tarzda tercih edebilirsiniz. Bronz ışıltısı, ve sade Conrty tarzında tasarlanan model geometrik çizgilerini modernizm alan meşe ve beyazın birleşmesiyle mükemmel uyumu yakalamıştır. Şimdi bu uyumu evinizi taşıma sıra sizde!

Keops 5 kapaklı dolap ve sürgülü dolap olarak iki alternatifli üretilen gardırop modellerinden ikisi de birbirinden şık ve fonksiyoneldir. Klasik kapaklardan vazgeçemeyenlerdenim evimde yeterli alanım var diyorsanız 5 kapaklı dolap sizin için üretilmiştir. Odam dar ve sürgülü kapağın pratikliğinden memnunum diyorsanız da sürgülü kapak gardırop sizin için üretilmiştir.

Keops dar ve geniş olarak iki şifonyer kullanımınıza sunulurken dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Takıma uyumlandırılan karyola ve karyolaya uyumlandırılan komedin modeli ile her detayı ile hayatınızı güzelleştirmeye geliyor.

Kelebek Mobilya Keops Yatak Odası Modeli Ürün Özellikleri Ve Fiyatları

Keops 5 Kapaklı Dolap (250 cm) 4.500 TL