Kelebek Mobilya Claudia Yatak Odası Modeli ve Fiyatları

Yatak odalarında göz kamaştırıcı bir görsellik istiyorsanız Claudia Yatak Odası akla ilk gelen modellerden biri olacaktır. Şıklığın benzersiz uyumu doğanın etkileri ile birleşiyor yatak odanızda rahatlatıcı bir hava oluşturuyor.

Yatak odasına farklı bir soluk kazandıran Clauida Modüler Yatak Odası bir yatak odasından daha fazlasıdır. Değişebilir modüler gardırop modelleri ile ayrıca depolama alanı sağlarken şıklığında da ödün vermemektedir.

Claudia 4-5-6 ve köşe değiştirilebilir modülleri ile dilediğiniz kadar depolama alanı oluşturabilirsiniz. Çizgisel şık kulpları takımın tarzını oluştururken oldukça gösterişli bir hava oluşturmaktadır. Kumaş karyola başlığı temizlik açısından kolaylık sağlarken şık duruşu ile gözleri üzerine çekmektedir. Takıma uyumlu komodin modeli takımda yerini alarak kullanımınıza sunulmaktadır.

Üç çekmeceli Claudia şifonyeri ve Claudia makyaj masası ile görsel bütünlük sağlayan modellerin her biri farklı formda tarzı ile gözleri üzerine çekiyor.

Kelebek Mobilya Claudia Yatak Odası Modeli Ürün Özellikleri Ve Fiyatları

Claudia 6 Kapaklı Dolap (300 cm) 4.610 TL