Kelebek Mobilya Cara Yatak Odası Modeli ve Fiyatları

Cara Yatak Odası Modeli konfor ve kullanım rahatlığı sizi güne mutlu uyandırmak için evinize geliyor. Huzurlu ve rahat yatak odanızda antik hava esintileri oluşturacak olan model her yeni güne pozitif uyanmanın başlangıcını oluşturacaktır. Bazalı ahşap karyolası ile hem şıklığı hem fonksiyonelliği bir arada sunan model her detayında özel bir üretimdir.

Cara 5 kapaklı gardırop ve sürgü kapak gardırop modelleri ile beğeninize sunulan her iki modelinde kullanım özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Düzeni sevenlerdensiniz bu gardıropların iç dizaynı tam da size göre bir modeldir. Uzun kıyafetleriniz için ayrı kısa gömlek ve bluzlarınız için ayrı askılıkları, dağınık bir görüntünün önüne geçmektedir. Nevresim yorgan ve yastıklarınız içinde bölümler hazırlanarak bir yatak odasında ulaşmanız gereken her şey elinizin altında olacaktır.

İki boyutta üretilen Cara karyola modeli ayrıca bazalı ve bazasız olarakta tercihinize sunulmuştur. Tek çekmeceli komedin karyola ile uyumlandırılarak beğeninize sunulmuştur. 3 çekmece şeklinde üretilen Cara şifonyer modeli geniş iç haznesi ile toparlama görevini hakkını vererek yapıyor.

Not: Cara Ceviz Yatak Odası Modelini İncelemeden geçmeyiniz!

Kelebek Mobilya Cara Yatak Odası Modeli Ürün Özellikleri Ve Fiyatları

Cara Komedin 2 395 TL