İstikbal Diego Yatak Odası Takımı

Modern, şık ve kalite bir arada…Kaliteli mobilya denince akla ilk gelenlerden biri olan ceviz bu yatak odası takımının başrolü olarak karşımıza çıkıyor. Yatak odası takımına genel olarak baktığımızda antrasit ceviz ve gold uyumunu görebiliyoruz. Ayrıca İstikbal Mobilya olarak kullandıkları malzemelerde E1 standartlarında ve kanserojen madde içermeyen doğa dostu malzemeler kullanmaları da tercih sebebidir. Bu malzemeler çizilme yanma ve sürtünmeye karşıda dayanıklıdır.

Yatak odası takımında bulunan parçaları ayrı ayrı inceleyelim. Karyolanın tamamınında ve baza başlığında aynı kumaş kullanılmıştır. Bu kumaş parlak bir yapıya sahip olduğu için odaya şıklık katmıştır. Ayrıca kolay temizlenebilen ve leke tutmayan bir yapıya sahip olan kumaş ceviz rengiyle de bir ahenk oluşturmuştur. Karyolanın yerden yüksek ayaklara sahip oluşu temizlikte kolaylık sağlayacaktır.

Gardrobta ise cevizin asaleti dikkat çekmektedir. Çekmece ve dolap kulplarında kullanılan gold rengi şık bir görüntü oluşturmuştur. İstikbal Mobilya gardropta hem kapılı hemde sürgülü kapak seçim imkanı sunmaktadır. Çekmeceler kapaklı gardroplarda dış sürgülü kısımlarda ise iç kısımda bulunması ile fonsiyonelliği artırılmıştır.

Komodinler ise odanın bütünlüğüne eşlik ederek ceviz olarak karşımıza çıkmaktadır. Kulplarında bulunan gold detaylar ise çok hoş bir görüntü sağlamaktadır.Yatak odası takımının toparlayıcı parçaları olan komodinler hem şık hemde kullanışlı olarak kendini göstermektedir.

Şifonyere baktığımızda ise 5 çekmeceli olarak tasarlanmış olup hayatınızı kolaylaştırmakta sizlere yardımcı olacaktır. Yatak odası takımının bütün çekmecelerinde yavaşlatıcı sistem kullanılarak mobilyaların ömrünün uzatılması sağlanmıştır.

Tuvalet aynası ve masasında farklı bir tasarım uygulanmıştır. Tuvalet aynasına baktığımızda başa başlığında bulunan renk karşımıza çıkmaktadır. Ayrıca aynanın geometrik deseni de modern bir görüntü sağlamaktadır. Tuvalet masası ise 3 çekmeceli bir dolap olarak tasarlanmış ve yerden tasarruf etmeniz ve malzemelerinizi muhafaza etmenizi kolaylaştıracaktır.

İstikbal Mobilya kolay ulaşım ve montaj desteği ile her zaman yanıbaşınızda…

Ürün Özellikleri

Diego 6 Kapılı Gardrop

İndirimli Peşin Fiyat:6,938,00