İstikbal Canyon Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

İstikbal Mobilya Canyon Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

Modern bir tasarıma sahip olan Canyon Yatak Odası karşınızda. Hem renk uygulamaları hem de kullanılan malzemeleriyle şık bir o kadar da doğal görünümü ile sizler için tasarlanmış bir ürün. Kullanılan toprak tonları daha baskın renklerden hoşlanan siz tüketiciler için ayrıca tercih edilebilir.

Her ürününde olduğu gibi insan sağlığına düşünülerek üretilen Canyon Yatak Odası, kanserojen madde içermeyen E1 standartlarında malzemeler kullanılmıştır. Bu malzemelerin diğer özellikleri de kullanım açısından çizilme, sürtünme ve yanmaya dayanıklı olmasıdır. Kolay temizleme yapılması da ekstra tercih sebebidir.

Şimdi ise yatak odası takımını ayrı ayrı inceleyelim.

Yine sürgülü kapak, 6 kapak ve 5 kapak şeklinde alternatifli üretilen gardıroplar kullanacağınız alana göre tercih edilebilmektedir. Gardıropların orta kapaklarında kullanılan ayna bölümü odanıza derinlik katacaktır. Aynaların iç kısımlarında kullanılan led aydınlatma sistemi gardırobunuzun ve odanızın aydınlatılmasında ekstra kullanım olarak sizler için üretilmiştir.

Temperli cam kullanılarak hem cam dayanıklılığı arttırılmış hem de kırılma anında dağılma özelliği sayesinde doğabilecek zarar minimum seviyeye indirgenmiştir.

Tüm kapaklarda yavaşlatıcı sistem kullanılmış olup, hızlı çarpmalara engel olarak ürün ömrünün uzaması göz önüne alınmıştır.

Karyola başlığı kumaş tercih edilmiştir. Kolay temizlik açısından oldukça rahat bir üründür. Hafif nemli bir bez ile kolayca tozunu alıp temizliğini yapabilirsiniz. Kiremit renginin tercihi yatak odasının şık görünümü tamamlayıcı bir seçimdir.

İstikbal Canyon Yatak Odası Ürün Özellikleri ve Fiyatları

Sürgü Kapaklı Gardırop