İpek Mobilya Zeta Yatak Odası Modeli ve Fiyatları

Beyaz açık meşe ve gri renklerin müthiş uyumlandırılması ile tasarlanan Zeta Yatak Odası Takımı Modeli minimal tarzı ve ferahlatıcı görselliği ile evinize rahatlatıcı etkisini taşıyor. Yüksek ahşap ayakları ve yuvarlak kulpları ile sevimli bir tarz yakalayan Zeta Yatak Odası herkese hitap eden bir tarzda karşımıza çıkıyor.

Zeta 4-5 ve 6 kapaklı gardırop modelleri ile üretilen gardıropları odanızın alanına ve ihtiyaç durumunuza göre tercih edebilirsiniz. Modele tasarım katmak adına ayaklar, oldukça şık ve ferah bir görüntü sağlamıştır. İki boyutta beğeninize sunulan karyola, takımın yapısını bozmamak adına yerden yüksek ayaklar ve gri yatak başı ile tasarlanmıştır. Zeta karyola yani komedin iki çekmeceli üretilerek kullanımınıza sunulmuştur. Bir dolap bir çekmece ile üretilen Zeta şifonyer en güzel anılarınızın hazırlığını yaptığınız en konforlu alanınız olacaktır. İki çekmece bir dolap şeklinde üretilen çamaşırlık modeli, yeterli iç haznesi ile toparlayıcı görevini oldukça iyi görmektedir.

İpek Mobilya Zeta Yatak Odası Modeli Ürün Özellikleri Ve Fiyatları

Zeta Komodin 2 592,80 ₺

Zeta 4 Kapaklı Dolap 4.695,60 ₺

Zeta 5 Kapaklı Dolap 5.460,00 ₺