İpek Mobilya Shiny Yatak Odası Modeli ve Fiyatları

İpek Mobilyanın geniş ürün yelpazesi içerisinde yer alan Shiny yine İpek Mobilya Garantisi ve kalite anlayışıyla tasarlanıp yatak odalarınızda fark oluşturmaya geliyor. Beyaz rengin rahatlatıcı ahengi ve gold geçişlerin zarif görselliği ile tamamlanan takımı lacivert karyola başlığı daha ön plana çıkarıyor.

5 ve 6 kapak şeklinde üretilen gardırop modellerinden alanınıza ve depolama ihtiyacınıza göre tercih yapabilirsiniz. İç hazne ve donanım olarak oldukça yeterli seviyede ki modeller kolay kullanım özellikleri ile de ayrıca tercih sebebiniz olacaktır. Gömlek ve kravat bölümü oluşturularak dağınık bir görüntünün önüne geçilmiştir. Gardıropta bulunan ayna odanızın gün ışığını odanıza yansıtarak daha aydınlık ve ferah bir ortam oluşturacaktır.

Beyaz ve gold rengine uygun tonlarda ki karyola başlığı hem takıma ayrıca komodinin tasarımına uyumlandırılmıştır. Şık ayakları ve kulpları ile kullanımınıza sunulan komodin hoş edası ile takımda yerinin almaktadır. Bazalı olarak beğeninize sunulan model depolama alanı olarak evinizde çok toparlayıcı bir görevi üstelenecektir.

İki kapak şeklinde tasarlanan şifonyer modeli ayakları ve kulpları ile yine gözleri üzerine çekiyor. Farklı formda ki ayakları şıklığının yanı sıra yerden yüksek olması sebebi ile temizlik açısından avantaj sağlıyor. Bir çekmece ve bir dolap şeklinde üretilen çamaşırlık modeli de yine takıma uyumlu yapısı ile sizlerin beğenisine ve kullanımına sunuluyor.

İpek Mobilya Shiny Yatak Odası Modeli Ürün Özellikleri Ve Fiyatları

6 Kapaklı Dolap 7.334,40 ₺

D: 65,00h: 218,00g: 271,50(Cm)

5 Kapaklı Dolap 6.145,20 ₺