İpek Mobilya Rio Yatak Odası Modeli ve Fiyatları

Üst düzey özellikleri ve göz kamaştırıcı şıklığı ile Rio Yatak Odasını yaşam alanınıza taşıyın. Bu seride bir yatak odasından beklenen bütün ihtiyaçlar düşünülmüş durumda. Sadeliğin yanı şıklığı da odamda görmek istiyorum diyorsanız bu ürün sizi tatmin edecek görsellik ve özelliklerde bir modeldir.

6 kapak aynalı gardırop modeli led aydınlatma sistemi ile akşam hoş bir ambiyans oluştururken partnerinizi rahatsız etmeden kıyafetlerinizi alabilmeniz adına hoş bir detay olmuştur.

Karyola şık ayakları ile dikkatleri üzerine çekerken konforlu başlığı ile konforlu bir kullanım sunuyor. Yüksek şifonyer ve şifonyer olarak iki adet üretilen şifonyer serisi ile deliğinizi tercih edebilirsiniz. Yüksek ayak kullanılarak üretilen seri temizlik açısından avantaj sağlamaktadır. Şifonyer üzeri kullanılan çizgi detayları ve uzun kulp detayları şıklığını artırarak tarz bir model ortaya çıkarmıştır. Komodin modeli hem depolama alanı hem de dekoratif alan olarak kullanabileceğiniz görüntüyü tamamlayıcı nitelikte bir model olarak takımda yerini almaktadır.

İpek Mobilya Rio Yatak Odası Modeli Ürün Özellikleri Ve Fiyatları

6 Kapaklı Dolap 8.042,40 ₺

D: 65,50h: 214,50g: 271,50(Cm)

Şifonyer 846,00 ₺