İpek Mobilya Riga Yatak Odası Modeli ve Fiyatları

Gri ve ahşabın muhteşem ahengini yakalayarak tasarlanan Riga Yatak Odası özellikleri ile de sizleri cezbedecek yapıya sahiptir.

5 ve 6 kapaklı gardırop modellerini odanızın genişliğine ve depolama ihtiyacınıza göre tercih edebilirsiniz. Kapaklarda bulunan ayna, ortama ışığı yansıtarak daha aydınlık ve ferah bir ortam sunacaktır. Görsel zenginlik amaçlı tasarlanan gardırop ayakları farklı modele farklı bir görüntü kazandırmıştır. Ayrıca takımın tamamına uyumlandırılmak adına hoş bir detay olmuştur.

Karyola modeli takıma uyumluluğu dikkatleri üzerine çekiyor. Yine karyolaya uyumlu komodin modeli takımda yerinin alarak kullanımınıza sunulmaktadır.

Şifonyer ve çamaşırlık dolap içi geniş haznesi ile yeterli seviyede depolama alanı sağlayarak görse açıdan da şıklığından ödün vermemektedir. İpek Mobilya’nın geniş ürün yelpazesinde bulunan Riga Yatak Odasını inlemeden yatak odası takımınıza karar vermeyiniz.

İpek Mobilya Riga Yatak Odası Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

Komodin 2 529,20 ₺