İpek Mobilya Mona Yatak Odası Modeli ve Fiyatları

Koyu tonların asil duruşundan hoşlanıyorum diyorsanız Mona Yatak Odası Takımı sizin için tasarlanmış bir modeldir. Şık Tarzının yanı sıra fonksiyonel özellikleri ile sizde Mona Yatak Odasını tercih edin bir yatak odasından beklediğiniz her şeyi karşılasın. Tarz ayakları ve yuvarlak gold kulpları ile Mona takım gözlerinizi büyülerken özellikleri ile de hayatınızı kolaylaştıracaktır.

Koyu kahve üzerine kullanılan açık renk ahşap geçişleri takıma zarif ve ince bir detay kazandırmıştır. Sürgü kapak gardırop modeli ile takımlananan takım şıklığı ile ön plana çıkıyor. Takımı tamamlayıcı nitelikte karyola modeli çizgisel detayları ile takıma uyumlandırılmıştır. Kumaş tercih edilen yatak başlığı kullanım açısından oldukça pratiktir. Tek çekmece şeklinde üretilen komedin modeli takımda yerinin alarak kullanımınıza sunulmuştur. Üç çekmece ile üretilen şifonyer geniş iç haznesi ile yeterli seviyede depolama alanına sahiptir.

İpek Mobilya Mona Yatak Odası Modeli Ürün Özellikleri Ve Fiyatları

Sürgülü Dolap 6.234,00 ₺

D: 63,00h: 212,00g: 236,00(Cm)

Şifonyer 1.920,00 ₺