İpek Mobilya Milena Yatak Odası Modeli ve Fiyatları

Tarzını desenlerle ile ifade eden Milena Yatak Odası Takımı ile farklı desenlerin ahengi ile buluşmuş tarzını odanıza taşıyın. Retro tarzı ayakları ve orjinal kulpları ile gözleri üzerine çeken model evinizde görenlerinde dikkatini çekecektir. Beyaz ve ahşabın muthiş uyumu ile gözlere hitap ederken kullanım kolaylığı sağlayan özellikleri ve hayatınızı kolaylaştıracak pratik detayları ile bir yatak odasından beklenen her şeyi sunan Milena Yatak Odasını incelemeden geçmeyiniz.

6 kapaklı ve sürgü kapaklı gardırop olarak tercihinize sunulan gardırop özelliklerinden ikisi de oldukça yeterli donanıma ve ala sahip modellerdir. Ana desen ile çerçevelenmiş kapaklar hoş ve zarif bir detay olarak karışımıza çıkmaktadır. yine kapaklarda bulunan ayna, odanızın ışığını ortama yansıtarak daha aydınlık bir alan oluşturacaktır. Gözümüze takılan zarif detaylardan biri de kulplar olarak karşımıza çıkarken yuvarlak yapısı ve ahşaba uyumlandırılan tarzı ile yatak odasına verilecek yüksek puanlardan bir tanesidir. Partnerinizin ve sizin için oluşturulmuş iki ayrı askılık yerinin yanı sıra uzun kıyafetleriniz için de ayrıca bir askılık alanı oluşturulmuştur. Yata, yorgan ve nevresimlerinizin için oluşturulan üst bölmelerde yine hayatınızı kolaylaştıran etkilerden bir tanesidir.

Krem karyola başlığı kapitone tarzı ile modele uyumlandırılırken kumaş yapısı ile temizlik açıdan sizi zorlamayacak yapıda bir modeldir. Karyola yüksek yapısı ile temizlik açısından oldukça kolaylık sağlayan etkenlerden bir diğeridir. Ayrıca ortama ferah bir etkisi de olacak olan yüksek ayakların orjinal yapıyı bozmadan retro tarzı üretilmesi şıklığı bütünlük açısından oldukça önemli bir detaydır. Karyolaya uyumlandırılmış komedin modeli iki çekmeceli üretilmiştir.

Bir çekmece bir dolap olarak üretilen makyaj masası, daha kolay ve konforlu hazırlanabilmeniz için puf yada sandalye bölmeli üretilmiştir. Her bir detayı ve her bir parçası modern ve zarif detaylarla üretilmiş Milena Yatak Odası ile sizde kendinizi özel hissedeceksiniz.

İpek Mobilya Milena Yatak Odası Modeli Ürün Özellikleri Ve Fiyatları

6 Kapaklı Dolap 5.925,60 ₺

D: 64,30h: 219,50g: 267,20(Cm)

Sürgülü Dolap 6.346,80 ₺