İpek Mobilya Frame Yatak Odası Modeli ve Fiyatları

Bir yatak odasından beklenen tüm özellikleri ayağınıza getiren Frame Yatak Odası Modeli hem gözlerinize hitap edecek hem de hayatınızı kolaylaştırıcı özellikleri ile günlük yaşımınıza pratik açıdan katkı sağlayacak bir modeldir. Beyaz renginin ferahtatıcı etkisi gri çizgisel detaylarla buluşturulumuş yuvarlak kulplar ile bütünleştirilmiş Frame Yatak Odası üretilmiştir. Sizde evinizde büyük değişime gidiyorsanız Frame modelinin incelemeden karar vermeyin.

Sürgülü kapak ve 6 kapalı gardıroptan oluşan iki seçenekli gardırop modellerinden ihtiyacınıza ve odanızın alanına göre tercih edebilirsiniz. Sürgü kapağın yer kaplamayan pratik açılımından hoşlananlardanım diyorsanız tarzı ile Frame Gardırop beğeninize sunuluyor. Ben klasik kullanımdan hoşlanıyorum odam yeteri kadar geniş diyorsanız da 6 kapaklı gardırop modelini tercih edebilirsiniz. Modelin açık renkli olmasının odanıza etkisi, güneş ışığının odanıza vurması ve açık tonların odıza yansıması ile daha aydınlık ve ferah bir etki oluşturmasını sağlayacaktır.

Takımın şık etkilerinin devam ettiği Frame karyola modeli beğeninize sunulurken yerden yüksek ayakları ile temizlik açısından hayatınızı kolaylaştıracak etkiye sahiptir. Modele uyumlandırılmış karyola başlığı daha göz alıcı bir renk tercih edilerek lacivert kumaş tercih edilmiştir. Karyolayı tamamlayıcı parça olarak takıma eklenen komedin modeli tek çekmeceli üretilerek kullanımınıza sunulmaktadır. Yine burada kullanılan yerden yüksek ayaklar sizler için temizlik açısından avantaj sağlarken görüntü açısında da daha ferah bir etki oluşturmaktadır.

Bir çekmece ve bir dolaptan oluşan makyaj masası sandalye ve puf ile kullanabilmeze uygun üretilmiştir. İki çekmece bir dolaptan oluşan şifonyer kallanım alanı oldukça yeterli seviyede depolama alanına sahip yine şık ver modern bir tarzda üretilmiş bir modeldir.

İpek Mobilya Frame Yatak Odası Modeli Ürün Özellikleri Ve Fiyatları

6 Kapaklı Dolap 5.895,60 ₺

D: 61,40h: 222,10g: 272,00(Cm)

Sürgülü Dola 5.896,80 ₺