İpek Mobilya Camila Yatak Odası Modeli ve Fiyatları

Ahşabın o doğal görüntüsünün yanı sıra gold kulp eklemeleri ile tamamen doğallığı ve rahatlatıcı etkiyi yansıtan Camila Yatak Odası Takımı sizin de ilginizi çekecek görsellik ve özelliklerde bir modeldir.

6 kapaklı gardırop modelinin yanı sıra sürgü kapak şeklinde de alternatifli üretilen gardırop modellerinden depolama ihtiyacınıza göre tercih yapabilirsiniz. Tüm gardırop çeşitlerinde bulunun boydan ayna, odanızda ki ışığı dağıtarak daha aydınlık bir ortam sağlayacaktır. Modelde bulunan gold çerçeveli kulplar takıma zarafet katarken görsel açıdan oldukça zengin bir görüntü oluşturmuştur.

Başlıklı karyola (180x200) ve başlıklı karyola (160x200) olarak alternatifli üretilen karyola, siz müşterilerin tercihine sunulmuştur. Takıma ve kulplara uyumlandırılarak seçilen karyola başlığı kumaş tercih edilerek kulplarla uyumu yakalanmıştır.

İki çekmeceden oluşun komidin oldukça kullanışlı tarzı ile takımda yerini almıştır. Yarım ay şeklinde kullanılan kulp detayı görsel açıdan oldukça hoş bir görüntü kazanmıştır. Yine dört çekmeceden oluşan şifonyer modeli kullanım açısından oldukça yeterle alana sahip olmasının yanı sıra oldukça şık görünümü ile kullananınıza sunulmuştur.

İpek Mobilya Camila Yatak Odası Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

6 Kapaklı Dolap 7.122,00 ₺

D: 63,00 H: 215,50 G: 264,00 (Cm)

Sürgülü Dolap 5.734,80 ₺