İpek Mobilya Aspendos Yatak Odası Modeli ve Fiyatları

Her sabah uyandığınızda güne mutlu uyanmak ister misiniz? Aspendos Yatak Odası güne her gün tebessüm ile uyanmayı mümkün kılıyor. Hem renk uyumu hem de kullanılan malzemeleriyle oldukça şık bir o kadar da zarif bir tasarımı evlerinize sunan İpek Mobilya sizler için soluk almaksızın çalışmaya devam ediyor. Klasik çizgilerin birleştiği avangart tasarımı görsel açıdan uyumlu model gözleri üzerine çekiyor.

Kapak üzerindeki fitil uygulamaları ile tasarımı farklı bir boyutu taşıyarak aradığınız tüm özellikleri size sunuyor. Göz doldurucu üniteleri ve farklı tarzı ile ünite üzerinde kullanılan yerden yüksek ayakları ve alt tablasına kazandırılmış detaylar kombine edilerek görsel açıdan oldukça doyurucu bir takımdır. Tüm ünitelerde yüksek ayak kullanılarak temizlik kolaylığı sağlanmıştır.

6 kapak gardırop, içerisinde elbiseleri depolanabilmesi için raflı bölmeler ve elbise askılıkları işinizi ekstra kolaylaştıracaktır. Tüm ünite kapaklarında yavaşlatıcı sistem kullanılarak hızlı çarpmalar engellenmiş olup, ürün kullanım ömrünü uzatılmış, özellikleri arttırılmıştır.

İpek Mobilya Aspendos Yatak Odası Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

6 Kapaklı Dolap 6.746,40 ₺

D: 63,00h: 219,50g: 275,00(Cm)

Şifonyer 1.375,20 ₺