İpek Mobilya Alesta Yatak Odası Modeli ve Fiyatları

Minimal ve sade yapısı ile Alesta Yatak Odası Takımı yeni evlenenler için ya da yatak odasını değiştirmek isteyenler için hem fiyat açısından hem de tarz ve kullanım donanımı olarak oldukça yeterli seviyede bir modeldir. Siz de İpek Mobilya’nın tasarımlarına ve ürün kalitesine güvenenlerdenseniz Alesta Takımı incelemeden yatak odası takımı tercihinize yapmayınız.

6 kapaklı gardırop modeli iç dizayn olarak çok kullanışlı bir yapıdadır. Uzun ve elbiseleriniz için ayrı kısa gömlek ve bluzlarınız için ayrı askılık bölümü oluşturulmuştur. Yastık yorganlarınız depolayabileceğiniz iki farklı alan mevcuttur. Ayrıca nevresim ya da yatak örtülerinizi muhafaza edebileceğiniz alt bölümü ile tüm yatak odası malzemelerine kolaylıkla ulaşabileceğiniz tüm detaylar düşünülmüştür.

160 ve 180’lik olarak iki farklı boyutta karyola modelini alanınıza ve konfor anlayışınıza göre tercih edebilirsiniz. Kapitone döşemeli karyola başlığı kumaş yapısı ile kullanım açısından oldukça avantajlı bir yapıdadır. Retro tarzı yerden yüksek ayakları şıklığının yanı sıra kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Karyolaya uyumlu komodin modeli ayakları ve kulplarında ki püskül detayları ile takımın şıklığını destekliyor. Bir çekmece ve bir dolaptan oluşan şifonyer ayrıca makyaj masası olarakta kullanabileceğiniz tarzda tasarlanmıştır. Modelin tamamında bulunan kabarta desen şıklığını desteklerden ayaklar takımın tarzını ortaya koyan en göz alıcı farkı ortaya koymaktadır. Alesta Yatak Odası ile sizde evinize rahatlatıcı tonların etkisini getirin.

İpek Mobilya Alesta Yatak Odası Modeli Ürün Özellikleri Ve Fiyatları

4 Kapaklı Dolap 4.425,60 ₺

D: 65,40h: 214,80g: 191,50(Cm)A

Sürgülü Dolap 5.684,40 ₺