İder Mobilya Silver Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

İder Mobilya Silver yatak odası şık tasarımı, konforu arttıran eşsiz detayları ile evinizde farklılığa kapı aralıyor. Uzun süreli kullanım için özel tasarlanan bu model, farklı malzeme ve tasarımları ile geniş bir yelpaze sunuyor. Yalın dokusu ve zarif detayları ile modern mekanlar oluşturmanıza imkan veren Silver yatak odası takımı ile ferah mekanlara ulaşabilirsiniz. Farklı fiyat aralığındaki ürünleri takım olarak alabilirken dilerseniz ayrı ayrı da kombinleyebilirsiniz.

Her yatak odası farklı büyüklük ve oranlara sahiptir, dolayısıyla farklı bir düzenleme gerektirir. İder mobilya sizin için en ergonomik parçaları en rahat kullanım şekline getirerek bu yatak odasını tasarlamıştır. Yatak odası içerisine zorla tıkıştırılmış mobilyalar ve sıfır hareket alanı yaşam kalitenizi düşürebilir. Fakat neredeyse her odaya optimal ölçüde sığabilen bu model sizi pişman etmeyecektir.

Keyifle dinlenebileceğiniz, kitap okumak için kendinize özel alan yaratabileceğiniz, biraz kafanızı dağıtabileceğiniz bu odanın, huzurlu bir temaya sahip olması için farklı renk tercihinize göre başlık seçimi yapmanızı öneririz. Beyaz rengin rahatlatıcı etkisi hayal ettiğiniz yaşam alanını oluşturabilmenize büyük katkı sağlayacaktır.

Komodin ve şifonyerlerin yerden yüksek ayak yapıları temizlik kolaylığı sağlarken, şık görüntüsünü elden bırakmamaktadır.

Gardırobunuz giysilerinizin haricinde birçok eşya için evinizdeki saklama yeridir. İşte bu nedenle yatak odası takımınız kullanışlı, geniş hacimli olmalıdır. Silver yatak odası gardırobu tüm bu özellikleri taşımakla birlikte kapaklı olması kullanım ömrünü uzatan diğer bir faktördür.

İder Mobilya Silver Yatak Odası Takımı Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

Kapaklı Gardrop