İder Mobilya Siena Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

Yatak odalarında göz kamaştırıcı bir görsellik istiyorsanız Siena Yatak Odası akla ilk gelen modellerden biri olacaktır. Şıklığın benzersiz uyumu doğanın etkileri ile birleşiyor yatak odanızda rahatlatıcı bir hava oluşturuyor.

Çift açılım çekmece rayları, ahşap iskeleti, askılık metali ve pantolon askısı ile bir gardıropta olması gereken tüm özellikleri içerisinde bulunduruyor. Ev dekorasyonunuza kendi stilini yansıtmak için tercih edebileceğiniz en ideal yatak odası tercihlerinden biri olacağını garanti ediyoruz. Sıradan dekorasyon stillerinden sıkılıp özgün yorumunu katabileceğiniz bir yatak odası modeli arıyorsanız Siena fazlasıyla beklentilerinizi karşılıyor.

Ahşap renginin siyah metal ile uyumlaması ile tasarlanan karyola modeli şıklığının yanı sıra oldukça konforlu bir kullanıma sahiptir. Açık raflı bölmesi ile komodin modeli takımda yerinin alarak kullanımınıza sunulmaktadır. Karyola ayakları yerden yüksek olması ile temizlik açısından avantaj sağladığı gibi ferah bir ortamda sunmaktadır.

İder Mobilya Siena Yatak Odası Takımı Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

Gardırop