İder Mobilya Sera Sürgülü Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

Sera Yatak Odası, zamansız tasarım anlayışı ile yatak odalarınıza modern ve estetik bir tarz getiriyor. Beyaz ve ahşabın hoş birleşimi ile tasarlanan model sofistike bir tarzın yansımasını oluşturuyor.

Geniş depolama hacmi bulunan gardırop, sürgülü kapak modeli ile pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Yer kaplayan özelliği ile çok tercih edilen modeller arasında yer alan sürgü kapak modeli iç hazne olarakta oldukça yeterli seviyede bir kullanım sunuyor. Çift kişilik ceviz rengi karyolası, birbiri ile eşsiz bir uyum içerisinde olan komodin ve şifonyeri ile estetik tüm beklentilerin karşılandığı takım ile odanızda sadeliğin keyif verici tadını çıkarın. Sade ve yumuşak renk geçişleri ile İder Mobilya’nın farklı stil anlayışını evlerinize taşıyan model ile tarzınızı ortaya koyacaksınız. Yatak odanıza yenilikçi bir atmosfer kazandırmak için Sera Yatak Odası modelini tercih ederek kendinizi şanslı hissedeceksiniz.

İder Mobilya Sera Sürgülü Yatak Odası Takımı Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

Gardırop

Genişlik: 252 cm