İder Mobilya Prada Yatak Odası Modeli ve Fiyatları

Prada Yatak Odası Takımı parlak koyu ahşap renginin hakim olduğu model ayrıcalıklı tarzı ile odanıza tarz katmaya geliyor. Koyu renklerin asil duruşundan hoşlananlardansanız bu model tam da sizi yansıtıyor.

Sürgülü ve 6 kapak gardırop modellerinden dilediğinizi odanıza ve depolama alanınıza göre tercih edebilirsiniz. İç hazne olarak kullanımı oldukça rahat gardırop modelleri depolama alanı yerleştirme özelliği ile de oldukça üst sevilerdedir.

Bazalı karyolası depolama alanının yanı sıra şık duruşu ile oldukça hoş bir hava yansıtmaktadır. Yine karyolaya ve takıma uyumlu karyola başlığı gözlerinin üzerine çeken duruşu ile takımda yerini almıştır. Modern esintilerle takımda yerinin alan komodin modeli ayak tarzı ile kozmopolit bit duruş sergiliyor.

Yine ayak tarzı ve ayrıcalıklı stili ile şifonyer oldukça şık ve kullanım açısından donanımlı yapısıyla takımda yerinin alarak kullanımınıza sunuluyor. Sizde İder Mobilya’nın ayrıcalıklı tarzına güvenenlerdenseniz dikkatle incelemeden yatak odası seçimine karar vermeyiniz.

İder Mobilya Prada Yatak Odası Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

Sürgülü Gardrop