İder Mobilya Pierro Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

Pastel tonların yumuşak çizgilerle birleşip İder Mobilya’nın tarz anlayışı bir araya gelince Pierro Yatak Odası evinize tarzı taşıyor. 1. kalite malzemeler kullanılarak tasarlanmış modelde tarzdan emin olurken özellikleri açısından da gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

Gardırobun bölmeli iç alanı sayesinde kıyafetlerinizi düzenli şekilde yerleştirtirken karışıklığı önlemiş olacaksınız. Çift açılım sepetli pantolonluk, kemerleriniz için de bir alan sunmaktadır. Tek kapakta kullanılan büyük ayna odanızda ki ışığı dağıtarak odanızı daha geniş ve aydınlık bir olan oluşturacaktır. Ana hatları grinin yanında kullanılan ahşap zemin ile farklı bir tarz kazandırılan model tarz duruşuyla sizleri cezbediyor.

Düğme baskılı karyola başı ile karyola modeli avangart tarzı ile oldukça gösterişli bir modeldir. Tamamı kumaş olarak üretilen başlık ve karyola temizlik açısından pratiktir bir yapıdadır.

Şifonyerde yer alan frenli gizli çekmece rayı çekmecelerin sert şekilde kapanmasını önleyerek ürün ömrünün uzatılması hedeflenmiştir. Gizli aksesuar bölmesinde kolyelerinizi, küpelerinizi ve tüm aksesuarlarınızı saklayabileceğiniz bir alan oluşturulmuştur. Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak Pierro Yatak Odası’nı dikkatle inlemeden yatak odası takımı kararınızı vermeyiniz.

İder Mobilya Pierro Yatak Odası Takımı Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

Gardırop