İder Mobilya Perge Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

Doğallığı ve ahşap mobilyaları sevenlere hitap eden Perge Yatak Odası modeli ile yatak odasınıza tarzınızı İder Mobilya ile yansıtın.

Takım içerisinde yer alan her mobilya işlevselliği ile hayatınızı kolaylaştıracak tüm detaylar düşünülerek üretilmiştir.

6 kapılı gardırop modeli geniş kullanım alanı sunarak işlevselliği ile de tercinizden dolayı memnun olacağınız bir ürün olduğuna garanti ederiz. Şifonyer ve şifonyer aynasının birbiri ile uyumu göz kamaştırırken kullanım kolaylığı ile de takımda yerini alıyor. Rahat ve dayanıklı karyola modern çizgileri ile yatak odası takımına bambaşka bir hava kazandırırken komodin modeli yatak ve yatak başlığı ile bir bütün oluşturarak gözünüze hitap ederken konforundan da ödün vermemektedir.

Siz de Perge Yatak Odası modeline İder Mobilya güvencesi ve kalitesi ile gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Takım içeriklerinden dilediğiniz ürünü çıkarabilir opsiyonel ürünleri ekleyebilir, adet artırabilirsiniz.

İder Mobilya Perge Yatak Odası Takımı Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

6 Kapaklı Gardırop