İder Mobilya Papira Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

İder Mobilya sizin sağlığınız ve rahatınızı düşünerek tasarladığı Papira Yatak Odası ile tasarımına ve kullanımına sizi hayran bırakacak.

Modern avangard tarzında tasarlanan Papira Yatak Odası Takımı ilgi çeken uygulamalar ve hoş görünümünün yanı sıra fonksiyonel birçok uygulaması ile sizlere rahat bir kullanım imkânı sunmaktadır.

Yatak odası dekorasyonu yapacağınız zaman öncelikle karar verilmesi gereken şey tema olmalıdır. Bu şekilde kişisel zevkinize uygun bir tema belirleyebilirsiniz. Yatak odasında sakin bir atmosfer oluşturmak istiyorsanız, bu durumda size kendinizi huzurlu hissettirecek bir alan tasarlamanız akıllıca olur. Bütünlüğün korunması açısından yatak odanız için seçtiğiniz mobilyaları da bu temaya göre tercih etmeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmayın.

Papira Yatak Odası Takımının renk konfigürasyonunda koyu kahve ve siyah renk tercih edilmiş olup, pvc plastik ayaklar, zamak kulplar kullanılmıştır. Tüm ünite köşelerinde kullanılan birinci kalite yonga levha ve alüminyum boy kulplar ile hem takımın görsel zenginliği üst seviyelere taşınmış hem de etkileyici yapısı desteklenmiştir. Gardırop kapaklarının bir kısmında kullanılan kararmaz ayna uygulaması üründe fark oluşturuyor. Gardırop iç düzeninde elbise askılıkları, raf uygulaması ve iç çekmece kullanılarak kullanışlı ve fonksiyonel bir alan oluşturulmuştur.

Kullanım kolaylığı ve ürün ömrünün artırılması amacıyla kapaklarda yüksek taşıma çekmece rayı kullanılmıştır. Temizliği kolaylaştırıcı yerden yüksek ayak yapısı taşıma kolaylığını da yanında getiriyor.

Şifonyer ve komodin parçaları takımın kimliğine uygun olarak takımın genelinde yer alan ceviz rengi üstçekmece ön yüzey kararmaz aynalar uygulanmış olup, dekore edilmiş zambak kulplarla sayesinde sizlere geniş bir kullanım alanı oluşturulmuştur.

İder Mobilya Papira Yatak Odası Takımı Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

Sürgülü Gardırop