İder Mobilya Palma Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

Palma Yatak Odası takımının renk yapılandırmasında füme ve metal renkler kullanılmıştır. Palma Yatak Odası takımı, İder Mobilyanın yenilikçi ve çağdaş tasarım anlayışının bir ürünüdür.

Takımın görsel zenginlik üst seviye taşıyan modern havası evinize gelen misafirlerin hemen dikkatini çekecektir. Kolay kurulum ve uzun ömürlü tasarlanan yapısı seçimlerinizden dolayı sizi memnun edecektir.

Takımın bütününde tercih edilen metal renkli aksesuar detayları, metal ayaklar ile bütünleşen tasarım çizgisi, takımın kimliğine katkı sağlamıştır. Takımın göz kamaştırıcı bu detayları, tarz ve estetik görüntüsünün yanı sıra fonksiyonel birçok uygulaması ile sizlere rahat bir kullanım imkanı sunmaktadır.

Gardıropta yonga levha üzeri lak yüzey kullanılmış ve ürün ömrünün artırılması amacıyla çekmecelerde bilyalı çekmece rayı kullanılmıştır. Yüksek taşıma kapasiteli sürgülü mekanizma ve metal askılık tasarımı ürüne fonksiyonel zenginlik katmıştır. İki kapağın bir kısmında kullanılan kararmaz ayna uygulaması alüminyum boy kulplarla zenginleştirilmiştir.

Karyolada kullanılan özel mekanizmalı baza geniş depolama alanı sağlarken, baza başlığında kullanılan örme, süet veya dokuma kumaş ile kaplı kaliteli sünger tasarımı keyifli yaslanma olanağı sağlar.

Takımın kimliğine uygun tarzda tasarlanmış olan komodin, yonga levha lak yüzey ve gizli çekmece rayı sistemine sahiptir. Şifonyerin üst yüzeyi aksesuar alanı olarak belirlenmiştir. Zamak kulp detayı metal ayak uygulaması ile uyumlu bir parça halini almıştır.

İder Mobilya Palma Yatak Odası Takımı Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

Sürgülü Gardırop