İder Mobilya Palermo Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

Grinin farklı tonlarını yansıtan Palermo Yatak Odası Takımı gözlere hitap eden modern tarzınızı sizde evinizde keşfedin. Özellikleri ve asil duruşu ile her açıdan donanımlı bu modeli incelemeden yatak odası seçiminize karar vermeyin.

Renklere uyumlu tarda tasarlanan kulpları oldukça hoş bir görüntü katarak modelin görselliğini zenginleştirmiştir. Kapaklarda kullanılan aynalı çizgisel çerçeveler modele çok şık bir duruş kazandırmıştır.

Karyola modelinde kullanılan ayrıcalıklı komodin modeli ile sizde kendinizi özel hissettiren detayların keyfine bırakın. Kapitone detaylı yatak başlığında kullanılan aynalı çizgisel çerçeve takım ile uyumlandırılmak adına hoş bir ayrıntıdır. Karyola ucunda kullanılan farklı tarzda ki ayaklar yine tarz bir duruş sergilemektedir.

Açık raflı bölmeleri ve ile tasarımlanan şifonyer modeli iki çekmeceli olarak üretilmiştir. İnce uzun ayakları oldukça hoş bir hava kazandırırken yerden yüksek olması hem temizlik açısından avantaj oluştururken hem de ortama ferah bir görünü kazandırmaktadır.

İder Mobilya Asya Yatak Odası Takımı Modeli Fiyatları

Gardırop Peşin Fiyat: 4.370 TL