İder Mobilya Loca Yatak Odası Modeli ve Fiyatları

Gri ve koyu ahşap renginin harmanlanması ile tasarlanan Loca Yatak Odası Takımı Modeli İder Mobilya’nın stil anlayışı ile birleştirildi modern ve şık bir tarz olarak beğeninize sunuldu. Zarif ayak yapısı, orijinal kulpları ve çok ayrıcalıklı bir tarza sahip şifonyeri ile kendi tarzınızı odanıza Loca yansıtın.

Sürgülü kapak gardırop modeli şıklığının yanı sıra fonksiyonel özellikleri ile de beğeninize kazanacak bir modeldir. İç kısım oldukça geniş depolama alanına sahip olup, gömlek askılığı ve üç çekmecesi ile dolap içi düzen olarak yardımcı unsurlar olarak tasarlanmıştır.

Bazalı karyola modeli şık yatak başlığı ile dikkatleri üzerine çekerken kumaş karyola başlığı hem göze hitap ediyor hem de temizlik açısından oldukça kolay bir kullanım sunuyor. Başlık ve karyolanın ana hatlarını tamamlayıcı komodin modeli takımda yerine alarak kullanımınıza sunuluyor.

Şifonyer modeli ayrıcalıklı olarak takı dolabı ile tasarımlanarak farklı bir formda tarzı ve özellikli kullanışı ile beğeninize sunuluyor.

İder Mobilya Loca Yatak Odası Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

Gardırop Sürgülü