İder Mobilya Carmen Yatak Odası Modeli ve Fiyatları

Beyaz ve grinin muhteşem uyumu ile tasarlanan Carmen Yatak Odası Modeli şık kulpları, geometrik stili ve ayna detayları ile gözünüzün çarptığı her alanda tarz bir duruş ile karşılaşacaksınız.

Sürgülü gardırop modeli şık ve modern duruşu ile takımda yerini alarak kullanımınıza sunulmaktadır. Uzun ve kısa kıyafetleriniz için ayrı ayrı bölmeler kullanarak her ihtiyacınıza yanıt vermek amaçlanmıştır. Ayrıca gömlek askılıklı bölmesi ile dağınıklığın önüne geçilmek amaçlanmıştır. Açık bölmeli üç çekmecesi ile aradığınızda rahatça bularak depolayabilirsiniz. Kapakta bulunan ayna, odanızın ışığını dağıtarak daha aydınlık bir görüntü sağalacaktır.

4 çekmeceli şifonyer şık ayak yapısı ve aynalı bölmesi ile oldukça tarz bir duruş sergilemektedir. Zarif ve ince ayak yapısı modele tarz bir duruş sergilemesinin yanı sıra yerden yüksek olması ortama daha ferah bir hava ya kavuştururken temizlik açsından da avantaj sağlayacaktır.

Bazalı karyolası geniş depolama alanı ile evinizde toplayıcı görevini alacaktır. Karyola başlığı çizgisel detayları ile gözlerinin üzerine çekerken komedin ile uyumu oldukça hoş bir detay olarak karşımıza çıkmaktadır.

İder Mobilya Carmen Yatak Odası Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

Sürgülü Gardırop