İder Mobilya Bolera Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

Beyaz ve siyah tonların modern dokusunun harmanlanması ile Bolera Yatak Odası evinizin en şık alanını oluşturun. Sakin renk dokusu, zarif hatlarıyla ve öne çıkan detayları ile tarzı yansıtan modelle odanıza ferahlığı getirin.

Çift kapılı gardırop modelinde çizgisel tasarımları ile ön plana çıkarken iç donanım olarakta oldukça kullanışlı bir modeldir. Pratik saklama alanları ile hayatınıza Bolera Gardırop ile kolaylık getirin. Farklı kumaş seçenekleriyle de sunulan yatak başlığı, göz alıcı rengiyle yatak odalarına stil sahibi bir tarz ile takımda rahatlığı odanıza getiriyor.

Yalın dokusu ile öne çıkan şifonyer, zarif çizgileri ve ergonomik yapısı ile kullanımınıza sunulmaktadır. 3 çekmece 1dolap şeklinde tasarlanan model iç hazne olarakta depolama açısından oldukça yeterli seviyededir. Yalın ve ayrıcalıklı detaylarıyla öne çıkan modele kolaylıkla sahip olabilir ve yatak odanıza eşsiz bir tarz kazandırabilirsiniz.

İder Mobilya Bolera Yatak Odası Takımı Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

Gardırop