İder Mobilya Atalanta Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

Her tarz ve arzuya göre farklı modellerle tasarlanan İder Mobilya Yatak Odası Serisinde bu kez Atalanta Yatak Odası Takımını inceliyoruz. Ana dokusu ahşap olan modelin mermer geçişli detayları ile tasarlanan Atlanta Yatak Odası koyu renklerin asil duruşundan hoşlananlar için tasarlanmıştır.

Sürgü kapaklı olarak üretilen gardırop modeli şıklığının yanı sıra fonksiyonel özellikleri ile de sizi cezbedecek bir üründür. Uzun kıyafetleriniz için ayrı kısa kıyafetleriniz için ayrı askı bölmeleri ile daha düzenli bir dolap içi yerleşimi imkanı sunmaktadır. İki çekmecesi ile özel ürünlerinizi saklayabileceğiniz çekmeleri ile toplayıcı görevini yapan model dışında bulundurduğu ayna modeli ile de ayrıca görsel açıdan ön plana çıkmaktadır.

Kapitone başlıklı karyola modeli takımda gözleri kamaştırırken konfor ve kullanım açısında da sizleri memnun edeceğine garanti veriyoruz. Ön kısımda bulanan ince ayaklar modele tarz bir duruş kazandırırken temizlik açısından avantaj sağlıyor.

Üst tablası mermer görüntülü komodin takımda yerini alırken takıma uyumlu kulpları ile dikkatler üzerine çekiyor. Yine ince yapılı ayakları ile oldukça şık bir görüntü oluştururken ortama ferah bir hava katıyor.

Üç çekmeceli şifonyer modeli ve aynası en özel günlerinizin hazırlığını yaptığınız en rahat alanınız olacaktır. Kuplara uyumlu aynası ile görsel bütünlük kazanılan modelin her ayrıntısı ayrı bir tarz ayrı bir şık duruş sergiliyor.

İder Mobilya Atalanta Yatak Odası Takımı Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

Gardırop