İder Mobilya Asya Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

İder Mobilya’nın farklı ve alternatifli tarzda tasarımlarından size uygun olanını bulabileceğinizi garanti edebiliriz. Açık tonların ahşap ile buluşması ile oluşan Asya Yatak Odası Takımı sizde kendinizi ayrıcalıklı hissedin.

Şık ve asil duruşu ile gardırop modeli hem iç detayları hem de kolay kullanım özellikleri ile sizleri her açıdan cezbedecek bir modeldir. Boydan ayna uygulaması ile odanızda ki ışığı yansıtarak daha aydınlık bir görüntü sağlayacaktır.

Takıma uyumlu karyola modelinde bulunan led aydınlatma ayrıcalıklı bir detay olarak sizlerin beğenisine sunulmaktadır. Bazalı olarak üretilen model depolama alanı olarak yeterli hazneye sahiptir. Karyola yanı komedin modeli takımda yerini almıştır. Farklı tasarımı ile şifonyer modeli yuvarlak hatlı aynası ile gözleri doldururken donanımlı yapısı ile kullanımınıza sunulmaktadır.

Sizde klasik tarzdan vazgeçemiyorum fakat şıklığı da elden bırakamıyorum diyorsanız Asya Yatak Odası modelini detaylıca incelemeden geçmeyiniz. Farklı tarzdaki ayakları hem görsel bir görüntü kazandırıyorken hem de temizlik açısından avantaj sağlamaktadır.

İder Mobilya Asya Yatak Odası Takımı Modeli Fiyatları

Gardırop Peşin Fiyatı: 5.625 TL