İder Mobilya Alara Yatak Odası Modeli ve Fiyatları

Minimal tasarım şık çizgilerle buluşturan Alara Yatak Odası odanıza aydınlık ve ferah bir görüm katarak ruhunuzu ferahlatıcı etkilerini her odanıza girdiğinizde hissedeceksiniz. Beyaz ve kahverengi tonlarının kullanıldığı model yalın tasarımı ile en çok tercih edilen modeller arasında olan Alara ‘yı tercih ettiğinizden dolayı kendinizi şanslı hissedeceksiniz.

Örme süet veya dokuma kumaş seçeneklerinin olduğu karyola başlığının kapitone tarzı ile takımı takıma uyumlu tarzı ile gözleri üzerine çekmektedir. Cam kapaklı gardırop yatak odası takımın en dikkat çekici parçası olarak takımda yerini alarak kullanımınıza sunulmaktadır. Gardırop, çift açılımlı pantolon askılığı ve kapaklı alanları ile fonksiyonel saklama alanları ile tarz duruşunun yanı sıra kullanışlı özellikleri ile de sıkça tercih edilme sebeplerindendir.

Makyaj masası ve komodin modelleri takımı tamamlarken yine ferahlatıcı esintilerin yansıması olarak takımda yerinin almıştır. Sadeliği sevenler için Alara Yatak Odası beklentileri karşılarken aynı zamanda kullanım kolaylığı ile de sizlerin taktirini topluyor.

İder Mobilya Alara Yatak Odası Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

Gardırop