Enza Mobilya Raum Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

Doğal ceviz rengi yüzeyler ve taba renginin özgün birlikteliğini yansıtan Raum Yatak Odası Takımı, sıcak, huzurlu ve modern bir atmosfer yaratıyor. Enza mobilyaya özel kenar bitiş uygulamaları, altın renkli metal kulplar, yatay ve dikey olarak kullanılabilen bronz ayna tasarımı, modelin kusursuz estetiğini vurguluyor. Fonksiyonel özellikleriyle dikkat çeken 240 cm sürgü kapaklı, 6 kapaklı akordeon ve 5 kapaklı dolap seçeneklerinin yanı sıra başlıklı karyola ve başlıklı-bazalı karyola alternatifleriyle size seçim özgürlüğü sunuyor. Farklı tasarımıyla kullanıcının gözünü zenginleştiren detayları ile Raum Yatak Odası, modern tasarımın özgün ve zarif bir örneğini yatak odalarınıza taşıyor.

Ceviz rengiyle size doğada huzur bulma imkanı sağlıyor. Modern tarzda yuvarlak form geçişleri estetiğin ön planda olduğunu vurguluyor. Modele özel altın rengi metal kulplar tasarıma şıklık katarken,240 cm sürgü kapaklı, 6 kapaklı akordeon ve 5 kapaklı dolap seçenekleri ile odanıza ve seçiminize alternatifler sunuyor. Sürgü kapaklı ve 6 kapaklı akordeon dolap içlerinde çekmece; ek olarak sürgü kapaklı dolapta pantolonluk uygulaması kıyafetlerinizin rahat yerleştirilmesine yardımcı oluyor.

Dolap kapaklarındaki bronz renk ayna detayı; ek olarak 240 cm ve 6 kapaklı akordeon dolaplarda altın desenli bronz renk ayna uygulaması sizin beğeninize bırakılıyor. 6 kapaklı akordeon dolaptaki askı borularında aydınlatma uygulaması gece rahatsızlık vermeyi engelliyor.

Başlıklı karyola ve başlıklı bazalı karyola seçenekleri tercihiniz doğrultusunda şekil buluyor. Modüllerde kullanılan yavaşlatıcılı menteşe ve ray sistemi uygulaması uzun ömürlü ve sessiz kullanım kolaylığı sağlıyor.

Enza Mobilya Raum Yatak Odası Takımı Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

Sürgü Kapaklı Dolap (240 cm)

Genişlik: 2330 mm

Derinlik: 480 mm