Enza Mobilya Rattan Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

Modern tasarım anlayışını, doğal yaşamın esintilerinden ilham alarak kusursuzca harmanlayan Rattan Yatak Odası size özel hazırlandı. Tarz sahibi müşterilere ahşabın sıcak görünümünü veren, modelin detaylarını ortaya koyan özel ergonomik kulp tasarımı, kabara detaylı yatak başlığı ile benzersiz bir tasarım kimliği sunuyor.

Rattan modeline özel beyaz renk ve ahşap lake uygulamaları içinizi ısıtacak. Özel form ve renkteki ergonomik kulp tasarımı kullanım kolaylığı sağlar. İki farklı dolap alternatifi ile eşyalarınız güvende.

Dolap kapaklarındaki ayna uygulaması odanızın ışığını güçlendirecek. Geniş ve rahat depolama alanı sunan dolap içleri fazla malzemelerinizi ortadan kaldıracak. Kapaklarda karşımıza çıkan hazeran desen ve dekoratif profil uygulaması daha şık bir görüntü elde etmede yardımcı oluyor. Seçimlerinizin tarzını yansıtan kabara detaylı yatak başlığı yatakta kitap okuma zevkinizi taçlandıracak. Bazalı ve bazasız karyola seçeneği sizin tercihinize sunularak hazırlanmıştır. Şifonyer, komodin ve makyaj masası seçenekleri hem eşya yerleştirmede hem de aksesuar dekorasyonu alanında size yardımcı olacaktır.

Kendinden yavaşlatıcılı menteşe ve ray sistemi uygulaması mobilyanızın ömrünü uzatırken kullanım kolaylığı sağlayacaktır. Lake boyalı ahşap ayak kullanımı yerden yüksek yapısı ile kolay temizlik imkanı sunar. Rattan yatak odası seçiminiz uyku kalitenizi arttıracak ve güne zinde başlamanıza yardımcı olacaktır. Stresten uzak sağlıklı yaşamanın keyfine varın.

Enza Mobilya Rattan Yatak Odası Takımı Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

Sürgü Kapaklı Dolap (240 cm)

Genişlik: 2402 mm

Derinlik: 470 mm