Enza Mobilya Elegante Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

Yatak odası en çok huzuru yakalamak istediğimiz alanlardan biridir. Size bu huzuru verebilecek olan Elegante Yatak Odası Takımı seçiminizden dolayı memnun kalacağınız bir model.

Yatak odalarında uyumak, dinlenmek ve uzanmak isteyen kişiler için yatak odalarının konforlu olması oldukça önemlidir. Dinlenmeniz için Enza Mobilya Elegante Yatak Odasını sizin için tasarladı. Bu hususlara dikkat ederek kendiniz için en uygun yatak odası takımı modelini seçebilir ve uygun dekorasyonu sağlayabilirsiniz. Tüm bu özellikleri size verebilecek olan ve benzersiz Prusya Mavisi ahşap yüzeyi, kapitone detaylı deri başlıklı karyolası ile modern/klasik tarzın en göz alıcı örneklerinden olan Elegante Yatak Odası mükemmeliyetçi bir ruhu yansıtıyor.

Altın rengi özel tasarım kulpları takıma başka bir ruh katıyor. Tüm modüllerde %100 doğal meşe kaplama ve masif çerçeve uygulaması evlerinde doğallık arayanların ilk tercihi.

Gardıropların içerisindeki raf düzenin sizler için uygun olup olmaması oldukça önemlidir. Sahip olduğunuz eşyalara, giysilerinize göre ihtiyaç duyduğunuz raf düzeni değişiklik gösterebilir. Bu modeldeki depolama alanları geniş, rahat ve şık dolap içleri kıyafetleriniz ve kaldırmak istediğiniz eşyalarınız için çok işinize yarayacak. Karyola başlığında kapitone işlemeli deri kullanımı ilk etapta göze çarpan ayrıntılardan sadece biri.

Ekstra kullanım alanı sunan makyaj masası/dresuar modülü aksesuarlarınızı sergileyebileceğiniz bir alan oluşturuyor. Kendinden yavaşlatıcılı ithal çekmece ray sistemi mobilyalarınızın kullanım ömrünü uzatıyor.

Dolap askı borularında LED aydınlatma ve dolap kapaklarında metal şerit uygulaması şıklığın yanında kullanım kolaylığı sağlıyor.

Enza Mobilya Elegante Yatak Odası Takımı Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

Sürgü Kapaklı Dolap (260 cm)

Genişlik: 2624 mm

Derinlik: 473 mm