Enza Mobilya Crystal Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

Enza Mobilya Crystal yatak odası, parlak beyaz akrilik ve siyah ahşap desen kombinasyonuyla, odaların şık bir şekilde parlaması için hizmetinize sunuldu. Siyah krom kaplı kulpları ile siyah ve beyaz renk alternatifli deri detaylı karyolası ilk bakışta göze çarpıyor. Geniş depolama alanı ve sürgü kapaklı dolabı ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilmenizi sağlayarak hem yerden tasarruf hem de görselde güzellik veriyor.

Akrilik parlak beyaz ve siyah renk panel fonksiyonu odanıza çok farklı bir hava katıyor. Parlak yüzeyli kolay temizlenebilen, çizilmeye karşı dayanıklı, çevreci akrilik malzeme kullanımı sağlığınızı düşünürken, şıklığı da elden bırakmıyor. Siyah ve beyaz deri alternatifli, bazalı karyola saklama alanlarını kullanışlı hale getiriyor. Geniş depolama alanı, aksesuar ve pantolon bölmesi olan sürgü kapaklı dolap kullanım kolaylığı sağlıyor.

Dolap içlerinde hareket sensörlü dikey aydınlatmalar gece dahi gözünüzü yormayan ışık sistemiyle işinizi sessizce yapmanıza yardımcı oluyor. İki farklı şifonyer alternatifi odanızın vazgeçilmez parçaları olacak. Özel frenli menteşe ve raylar mobilyalarınızın kullanım ömrünü uzatacak ve sizi tercihinizden dolayı çok memnun edecek.

Yaşam kalitenizi yükseltmek ve uykunun tadını çıkarmak isterseniz hiç düşünmeden seçebileceğiniz Enza mobilyalarından biri.

Enza Mobilya Crysatl Yatak Odası Takımı Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

Başlıklı Bazalı Karyola (160x200 cm)

Genişlik: 1800 mm

Yükseklik: 970 mm