Enza Mobilya Astoria Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

Enza Mobilya Astoria yatak odasını önemli kuralları prensip edinerek dizayn etti. Çünkü yatak odaları dinlenmek için en azla zaman geçirdiğimiz alanlardan biri olduğu için tasarlanırken konforlu olmasına ve dinlenmemiz için uygun koşullar sağlıyor olmasına dikkat etmeliyiz.

Sade ve şık tasarımı, akıcı renk kombinasyonu ile çağdaş dizayna zarif bir yorum getiren Astoria Yatak Odası zamansız bir zarafeti yansıtıyor. Dolaplarda kullanılan cam kapak uygulaması, altın rengi metal ayak ve kulp tasarımı ile özgün ve etkileyici bir dekorasyon örneği sergiliyor. Sürgü kapaklı, köşe, 5 kapaklı ve 3 kapaklı dolap seçenekleri ile kişisel tercihlere hitap ederken, göz alıcı görselliği ile şık ve dingin bir atmosfer sunuyor.

Enza mobilyaya özel vizon gri rengi odanıza adeta büyülü bir hava katacak. Özel tasarım altın rengi metal kulp ve ayak kullanımı diğer mobilyalarınızla da uyumu yakalayacak. Farklı dolap alternatifleri ile sonsuz dolap yapma seçeneği, geniş ve rahat depolama alanı sunarak odanızın en kullanışlı hale gelmesine yardım edecek.

5 kapaklı ve 3 Kapaklı dolaplarda özel tasarım ve renkte profil çerçeve üzerine füme temperli reflekte camlı kapak uygulaması seçiminizi ne kadar doğru yaptığınızı size bir kez daha hatırlatacak.

Zengin modül seçenekleri ile odanızın şekline ve kolay kullanım düzenine göre rahatlıkla yerleştirme kolaylığı sağlayacak. Dolapların askı borularındaki hareket sensörlü LED aydınlatma ışıkları işinize çok yarayacak. Kendinden yavaşlatıcılı çekmece ray sistemi kullanım ömrünü uzatan ve minimum ses düzeyini yaşatan bir ayrıntı olacak.

Enza Mobilya Astoria Yatak Odası Takımı Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

Sürgü Kapaklı Dolap (240 cm)

Genişlik: 2344 mm

Derinlik: 486 mm