Doğtaş Mobilya Reina Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

Yatak odanıza nostaljik ve asil bir hava getirmenin yolu Riena Yatak Odası’ndan geçiyor. Mat beyazın sofistike etkisi, kıvrımlı hatları zevk sahibi tasarımı ile evinize minimalist bir duruş kazandırıyor. Her sabah uyandığınızda kendini tamamen arınmış, taze ve huzurlu hissetmek istiyorsanız bu model tam size göre bir tasarımdır.

Yatak odasının olmazsa olmazı ve en fonksiyonel parçasıysa olan beş veya altı kapaklı olarak tercih edebileceğiniz gardırop modellerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Altı kapaklı gardırop, eşine az rastlanır bir tasarım ile Fransız şıklığını yatak odanıza getiriyor.

Yine yatak odasının en önemli parçası olarak yatak başlığı ve karyola modeli takıma uyumlu yapısı ile şık duruşunu sergiliyor. Kadife kumaşın zenginliğinin yansıdığı başlık, kapitonede modeli ile oldukça zarif bir yapıdadır. Yatay olarak çerçeveleyen meşe ağacı, yatakla karyola arasında yumuşak geçişi ile asil bir duruş sağlıyor.

Komodin ve şifonyer modeli, nostaljik kulplar, sofistike duruşu ile oldukça hoş modeller olarak takımda yerini almıştır. Meşe ağacının natürel duruşu, yüzeylere o eski havanın sıcaklığını yansıtıyor. Serideki her parçada olduğu gibi ayaklardaki kıvrım, takıma hoş bir hava katarak yerden yüksek yapısı da temizlik açısından avantaj sağlıyor.

Doğtaş Mobilya Reina Yatak Odası Takımı Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

5 Kapaklı Dolap

Genişlik: 2359 mm

Derinlik: 634 mm