Doğtaş Mobilya Ravenna Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

Meşe renginin rahatlatıcı ve doğayı yansıtan tesirini Ravenna Yatak Odası Takımı ile yaşam alanınıza taşıyın. Natürel görünümü ile sadelikten yana olan bu model görsel şölenin yanı sıra özellikleri ile de size kullanım kolaylığı sağlayarak tercihinizde pişman etmeyecek bir model. Doğanın renklerinin rahatlatıcı etkisini Doğtaş Mobilya tasarımı ile keyfini çıkarın.

Giyinme odalı gardırop modeli ile gardırop bakışına yeni bir stil kazandırmış olan model, geniş iç bölümü ver yeterli iç çekmece ve raf sistemi ile üst seviye donanımı ile tüm ihtiyaçlarınıza karşılık verecek. 6 ve 5 kapılı gardırop modeli de yine aynı detaylar ile tasarlanmış geniş çekmecelerden ve raflardan üretilerek yeterli depolama alanı sunmaktadır. Gardırop üzerinde ki boy aynası odanıza ferah bir ortam kazandıracaktır.

180X200 karyola ve 160X200 karyola olarak üretilen karyolaları dilerseniz bazı ve bazasız olarak tercih edebilirsiniz. Karyola başlığının kapitone detayları ile görselliği arttırılmış tercih edilen kumaş yapısı ile de konforu üst seviyelere çıkarılmıştır.

Üç çekmeceli sade görünümlü şifonyer, yerden yüksek ayak yapısı ile ortama daha geniş bir etkide bulunduğu gibi temizlik açısında da avantaj sağlıyor. Şifonyer üzeri ayna ihtiyacınızı karşılamasının yanı sıra yine ortama ferah bir görüntü kazandırıyor.

Komidin tek çekmeceli oluğ alt kısmında bulunan açık raf bölümü ekstra alan oluşturuyor. Çekmece üzeri kulp detayları takıma natürel bir tarz kazandırırken görsel açısından oldukça şık bir görüntü kazandırıyor.

Doğtaş Mobilya Ravenna Yatak Odası Takımı Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

Giyinme Dolabı