Doğtaş Mobilya Piante Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

Doğanın esintilerini Piante Yatak Odası ile evinize taşıyın, rahatlatıcı etkisi gününüzü sarmalasın. Ahşabın huzur verici etkisi ve yaprak motiflerinin enerjisi ile kendinizi en iyi hissettiğiniz yaşam alanını Piante Yatak odası ile oluşturun. Doğtaş Mobilya’nın konforuna ve tasarımına güvenenlerdenseniz sizde Piante ile tüm bunların keyfini çıkarın.

5 ve 6 kapaklı gardırop modeli alternatifli olarak üretilerek sizlerin tercihine sunulmuştur. İç dizayn ve ebat olarak oldukça kullanışlı ve yeterli donanıma sahip gardırop modellerini alanınıza ce depolanacak malzemenize göre tercih edebilirsiniz.

Bazalı ve bazasız olarak iki seçenek ile üretilen modeli kullanım kolaylığına ve ihtiyacınıza göre tercih edebilirsiniz. Karyola başlığı düğmeli kapitone modeli ile tasarlanarak takıma uyumlandırılmıştır. Yerden yüksek ayak yapısı ile temizlik açısından avantaj sağladığı gibi ortama da rahat bir hava kazandıracaktır.

Tek çekmece ile üretilen komidin modeli, ayak yapısı ve yaprak desenli tasarımı ile şık ve zarif bir tasarımdır. Yine takıma uyumlu şifonyer modeli üç çekmece ve bir dolap şeklinde üretilmiştir.

Doğtaş Mobilya Piante Yatak Odası Takımı Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

6 Kapaklı Dolap