Doğtaş Mobilya Louisa Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

Renk ve tasarım açısından tamamen farklı bir stil sahibi Louisa Yatak Odası ile farkınızı ortaya koyunuz. Geometrik desenlerin hakim olduğu modelde tarzını ortaya koyacak kıvrımlar ile renk kombinasyonun bütünlüğü takımın görselliğini oluşturarak farkını ortaya koyuyor.

6 kapaklı gardırop modeli, donanım olarak oldukça yeterli olup iç hazne açısından da oldukça geniş bir yapıya sahiptir. Orta kapakta bulunan boy aynası, ihtiyacınızı gireceği gibi aynanın gün ışığını yansıtma özelliğinden ötürü odanızı daha aydınlık bir görüntüye kavuşturacaktır.

İki boyutta üretilen karyola modelini konfor anlayışınıza ve odanızın alanına göre tercih edebilirsiniz. Çizgi detayları karyola başlığı kumaş yapısı ile kullanım açısından oldukça avantajlıdır. Yerden yüksek metal ayak yapısı takıma oldukça uyumlu yapısının yanı sıra temizlik açısından avantajlıdır.

Üç çekmece ve bir dolap şeklinde tasarlanan şifonyer, çekmeceler sade bir model tercih edilirken dolap geometrik desen yapısı ile şifonyerin modelini oluşturmuştur. Komidin, tek çekmeceli model geometrik yapısı ile takımda yerini almıştır. Metal ayak yapısı tıkıma oldukça hoş bir hava kazandıran ayaklar, yerden yüksek yapısı ile de temizlik açısından avantaj sağlamaktadır.

Doğtaş Mobilya Louisa Yatak Odası Takımı Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

5 Kapılı Dolap