Doğtaş Mobilya Elita Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

Kahverengi ve ahşap renginin muhteşem uyumu ile renklendirilmiş Elita Yatak Odası Takımı ile sizde konforuyla keyfini çıkarırken göz alıcı şıklığı ile görenleri şaşırtın. Birbiri ile uyum sağlanarak üretilmiş yatak başlığı ve komidin, şifonyer modelleri ile görsel açıdan oldukça şık modeli tercihinizden dolayı pişman olmayacaksınız.

5 ve 6 kapak olarak üretilen klasik kapak modeli ile oldukça çık bir görüntüye sahip modeller, iç hazne ve kullanım özellikleri olarak üst düzey bir tasarımdır. Sürgülü kapak pratikliğinden hoşlananlar için üretilmiş 2 sürgülü kapak modeli de siz müşterilerin tercihine sunulmuştur. Gardıroplarda bulunan ortak özellik olarak kapak üstü ayna modeli, odanızda ki ışığı dağıtarak daha aydınlık bir ortam sağlayacaktır.

İki ebatta üretilen karyola modelinde alanınıza veya konfor anlayışınıza göre tercih edebilirsiniz. Bazalı ve bazasız olarak yine siz müşterilerin tercihine sunularak iki alternatifle üretilmiştir. Yerden yüksek ayak yapısı temizlik açısından kolaylık sağlarken, ortama ferah bir görüntü kazandırmaktadır. Karyola başlığı takıma oldukça şık bir görüntü sağlamış olup, kumaş yapısı ile kolay kullanım imkânı sunmaktadır.

Tek çekmeceli olan komidin modeli çizgi detaylı çekmece modeli ile takıma uyuma sağlanmıştır. Yine aynı görselliği sunan üç çekmeceli şifonyer modeli, şık duruşu ile takımda yerini almıştır.

Doğtaş Mobilya Elita Yatak Odası Takımı Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

5 Kapılı Dolap