Doğtaş Mobilya Diamond Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

Lüksün sonu yok derler, lüksün sınırlarını çizen Diamond Yatak Odası zarafeti tam da yatak odanızın merkezine alan getiriyor. Doğtaş Mobilya’nın şıklığa ve estetiğe vurgu yapan bu lüks ve modern görüntüye sahip modeli evinizde görmekten mutluluk duyacaksınız. Lüksün tanımını yeniden yazan seri, pırlanta formundan esinlenilen detaylarıyla olduğu kadar estetik duruşuyla da hayran olunası yapısı ile evinizin en özel alnını oluşturuyor. Yatak başına eklenen kapitone geçişleriyle de seride ihtişamın damgasını vuruyor.

6 ve 5 kapak olarak tasarlanan gardırop modellerine alternatif olarak sürgü kapak modeli de eklenerek siz müşterilerin alan ve depolama ihtiyacınıza göre tercih hakkı sunulmuştur. Modelde bulunan geometrik desenler modelin ana hatlarını belirleyerek görselliğin yansıması olarak takıma oldukça hoş bir görüntü kazandırıyor. İç donanım olarak oldukça yüksek özelliklere sahip model kullanım açısından kolaylık sağlayan donanıma sahiptir.

İki seçenek ile tercihinize sunulan karyola ayrıca bazalı ve bazasız olarakta üretilerek alternatifli model ve boylarda tercihinize sunulmuştur. Deri kenarlı kapitone yatak başlığı göz alıcı şıklığı ile takımda yerini almıştır.

Üç çekmece şeklinde tasarlanan şifonyer modelde yerini alarak yavaşlatıcı sistemli çekmece yapısı ile kullanımınıza sunulmuştur. Tek çekmece şeklinde olan komedin, asil duruşu ile takıma eklenmiştir. Şifonyer ve komedin ayak yapısı yerden yüksek olmasının yanı sıra deri kaplaması ile oldukça hoş bir görüntü oluşturuyor. Takıma özel kulp ve ayna modelinin uyumunu fark etmemek elde değil!

Doğtaş Mobilya Diamond Yatak Odası Takımı Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

6 Kapılı Dolap