Doğtaş Mobilya Clara Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

Ahşap renginin ihtişamlı görünümü ile Doğtaş Mobilya’nın üst düzey tasarımlarının birleştiği Clara Yatak Odası karşınızda. Özel tasarım kulp detayları ve farklı seçeneklerde ki gardırop alternatifleri ile Clara Yatak Odası Takımı tamda sizin için tasarlanmış bir ürün. Hem konforlu hem de şık bir ürün olsun istiyorsanız doğru tercihi yaptınız.

Sürgü kapak gardırop, köşe ve 2-3-5 gardırop olarak 5 farklı alternatif ile üretilen gardırop seçeneklerinde hangisi size uygun ise tercih edebilirsiniz. Köşe gardırop ile dar alanlarınızı değerlendirerek daha çok depolama alanı oluşturabilirsiniz. Üstelik tüm dolap çeşitleri birbirine uyumlu olup, aklınızdaki boyutları siz oluşturabilirsiniz.

160x200cm ve180x200cm olarak üretilen karyola çeşitleri bazasız ve bazalı olarak tercih edebilirsiniz. Yerden yüksek ayak yapısı ile ortamı daha geniş ve rahat gösterirken temizlik açısından büyük avantaj sağlamaktadır. Ahşap yanı kumaş kaplama karyola kenarları tasarıma farklı bir tarz kazandırmıştır. Yatak başlının yine karyola ile uyum bütünlüğü gözleri şıklığa doyurucu özellikte.

Üç çekmeden oluşan şifonyer, kulp detayları ve sade görünümü ile takımın zarafetinin tamamlayıcı şıklıkta tasarlanmış. Yine yerden yüksek ayakları ile sizler için kolaylık sağlanmıştır. Aynı özelliklere sahip komidin takımı tamamlayıcı bir etkiye sahip.

İnsan sağlığı düşünülerek üretilmiş tüm malzemelerde kanserojen madde içermeyen E1 standartlarında malzeme kullanılmıştır.

Doğtaş Mobilya Clara Yatak Odası Takımı Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

5 Kapaklı Dolap