Doğtaş Mobilya Catherine Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

İlhamını doğadan ve ince hatların göz alıcı kıvrımlarından alan Catherine Yatak Odası Takımı zarif gold çizgiler ve gold dolap, çekmece kulplarıyla detayda da saygın bir tarzı yatak odanıza taşıyor. Rahatlık, kullanım özellikleri ve konfor üçlüsünü içinde barındıran Catherine Yatak Odası Takımı ile yeni güne hazırlanmak ve tazelenmek bir keyfe dönüşüyor.

Ayna detayı ile zenginleştirilmiş gardırop takımın şanına yakışır bir duruş sergiliyor. İnce uzun ve gösterişli bir siluet ile göz alıcı güzelliği ve donanımlı iç dizaynı ile her kullandığınızda iyi ki diyeceğiniz özelliklere sahiptir.

Yüksek ayaklı komodinler ve yüksek ayaklı şifonyer, geniş çekmece tasarımı ile tüm dağınıklığı toparladığı gibi, yatak odanıza ferahlatıcı bir sadelik katarak odanızın havasını değiştiyor. Kapak stop özelliği ile aşınma ve deformasyon gibi olasılıklar en aza indirgenerek mobilyanın kullanım ömrünün uzatmak amaçlanmıştır. Konsol ve şifonyer kulpları, keskin ve kişilikli hatlar, estetik anlayışı ile tam bir şaheser görünüme sahip model, tercihinizden dolayı asla pişman olmayacağınız özellik ve konfordadır.

Karyola, 160 ve 180’lik ölçüleri ve baza seçenekleriyle karyola modelini konfor anlayışınıza göre tercih edebilirsiniz. Yatak başlığındaki yumuşak kumaş dokusu yine gold rengi geçişlerle bezenerek asalete vurgu yapıyor.

Tüm bu güzellik ve konfor ise 7 yıllık garantinin güvencesi ile sizlere sunuluyor. Gösterişli güzelliği sevenler için Catherine Yatak Odası takımı ile hayalleri gerçeğe dönüştürerek sizde hayallerinizi yaşayın.

Doğtaş Mobilya Catherine Yatak Odası Takımı Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

6 Kapaklı Dolap

Genişlik: 2712 mm